Zondag 25 februari wordt onze H.Mis via Radio Maria live uitgezonden

24-02-2018

De katholieke radiozender Radio Maria Nederland bestaat dit jaar 10 jaar. In dat kader gaat het station in 12 maanden langs alle 12 provincies om nog meer mensen kennis te laten maken met de rijkdom die Radio Maria te bieden heeft.
Op zondag 25 februari is Noord-Holland met de Dionysiusparochie in Heerhugowaard als eerste aan de beurt.

Radio Maria Nederland zal op zondag 25 februari om 10.00 uur de H. Mis live uitzenden vanuit de Sint Dionysiuskerk in Heerhugowaard. Na de Eucharistieviering zullen medewerkers en vrijwilligers van Radio Maria beschikbaar zijn om informatie te verstrekken. “Er zijn nog heel veel mensen die geen weet hebben van de rijkdom die Radio Maria hun te bieden heeft. Daarom willen we dit jaar aangrijpen om Radio Maria Nederland nog meer op de kaart zetten”, aldus programmadirecteur pater Elias.

“De provincietour is voor mensen die meer willen weten over Radio Maria of gewoon nieuwsgierig zijn”, licht promotiemedewerker Lars Gerfen toe. “We zullen aanwezig zijn met een uitgebreide informatiestand waar iedereen terecht kan. Iedereen is van harte welkom!”

Radio Maria Nederland maakt samen met 77 andere stations onderdeel uit van de World Family of Radio Maria. Over de hele wereld verspreid het station de Blijde Boodschap van het evangelie. “Radio Maria is er om de mensen te ondersteunen in hun geloofsleven. Zowel door samen te bidden alsook door inspirerende verhalen en interessante informatie over het geloof uit te zenden”, pater Elias over de doelstelling van het station.

Het aankomende jaar staat voor een groot deel in het teken van het 10-jarig jubileum.

Radio Maria Nederland zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit via DAB+,
internet en de app.

Wat:    Provincietour, 10-jarig jubileumfeest Radio Maria Nederland
Wanneer:  zondag 25 februari 2018
Tijd en plaats: 10.00 uur Eucharistieviering in de Sint Dionysiuskerk in Heerhugowaard, Middenweg 248. Aansluitend uitgebreide informatiestand van Radio Maria Nederland.

Info: www.radiomaria.nl/jubileum

Commentaren