Bookmark and Share

Volgende Teens Get Together op zondag 8 april in Heiloo!

17-02-2018
Home >>

De volgende Teens Get Together staat voor de deur en wel op zondag 8 april in Heiloog. Tienergroepen Young Seven, Hi5Spirit en Life Teen Haarlem organiseren een te gekke middag voor tieners vanaf 12 jaar uit ons gehele bisdom.

Programma

We starten om 12.30 uur. met een eucharistieviering met live muziek,verzorgd door de band Living Tree van Life Teen Haarlem. Daarna wordt de middag verder ingevuld met een programma van verdieping, sport en spel en gezelligheid. Er is een circuit georganiseerd met leuke onderdelen verbonden aan het thema Geloof, Hoop en Liefde.

De dag is een combinatie van sport en spel, bezinning en volop creativiteit en een leuke manier om meer andere tieners te ontmoeten. De Blauwe zusters in Heiloo zullen tijdens de dag ook spreken. We sluiten af om ± 18.00 uur met een gezamenlijke maaltijd, die voor ons wordt verzorgd door de keuken ter plaatse.

Meld jezelf of jouw tienergroep aan!

Alle tieners en tiener-/jongerengroepen uit ons bisdom zijn uitgenodigd. Zorg dat je met jouw groep aansluit bij deze te gekke middag! Meer informatie en het aanmelden van je groep kan via Karin Blauw. Email: karinblaauw@hetnet.nl. T: (06) 2915 9489 LET OP: aanmelden kan tot 16 maart!

Terug

Commentaren

No comment found

Toevoegen commentaar