Bookmark and Share

Leestip: 'Meneer, hoe komt het dat u altijd zo gelukkig bent? '

09-06-2018
Home >>

“Meneer, hoe komt het dat u altijd zo gelukkig bent?” is de nachtelijke vraag die een Vlaamse godsdienstleerkracht kreeg van enkele studenten. In plaats van meteen te antwoorden is hij samen met hen op zoek gegaan naar wat mensen duurzaam gelukkig maakt.

Met dit boek brengen ze een positieve getuigenis, met verrassende verwijzingen naar films, muziek en verhalen, die een bron van inspiratie kunnen zijn in ieders eigen weg doorheen het leven.

Reacties

De moeite waard. Super vlot. Heel wat kansen tot gesprek ontdekt. (Ann)

Meneer, er zit iets magisch verborgen in uw boek. Ongelofelijk veel kracht en hoop. (Ella)

Sommige persoonlijke stukken hebben me echt geraakt. Ook het Taizéverhaal was erg boeiende, doorleefde lectuur. (Willem)

Ik zoek nu zelf mijn eigen weg van geluk. En ik ben dankbaar voor de inzichten die het me gegeven heeft. De batterijen zijn ook weer bijgevuld. (Heleen)

 

Auteur Peter Verbeiren

Over de auteur: Peter Verbeiren (1968) is gehuwd en heeft vier kinderen. Hij is licentiaat gods­dienst­we­ten­schappen (KULeuven, 1992). Hij woont in Halle (Vlaams-Brabant) en werkt er als godsdienst-leerkracht in het Heilig Hart & College. Samen met zijn vrouw Catherine is hij lid van de katholieke gemeenschap Emmanuel.

 

Details

auteur: Peter Verbeiren

titel: Meneer, hoe komt het dat u altijd zo gelukkig bent?

ISBN: 9789491991646

formaat: 13 x 20,8 x 1,5 cm

aantal pagina’s: 219

gewicht: 285 Gram

uitvoering: Paperback

leesproef: Inhoudsopgave en Inleiding (pdf)

prijs: € 12,50

Terug

Commentaren

No comment found

Toevoegen commentaar