Bookmark and Share

Benefietconcert 'Totus Tuus Maria'

13-11-2017
Home >>

Zondag 26 november, op het hoogfeest van Christus Koning, sluit het kerkelijk jaar af dat in het teken stond van het Jubileum van 100 jaar Fatima.

De boodschap van Onze Lieve Vrouw van Fatima heeft grote waarde voor de mensheid. Daarom geven de Dienaressen van de Heer en de Maagd van Matará (de Blauwe Zusters) op die dag een concert in het Sint-Janscentrum in Den Bosch op zondag 26 november in het Sint-Janscentrum Papenhulst 4, 5211 LC ’s-Hertogenbosch.

Uit dankbaarheid voor Maria Onze Lieve Vrouw van Fatima, Moeder Gods en het grote belang van haar boodschap voor de huidige en toekomstige generaties, zoals ook voor voorgaande generaties.

Het programma is als volgt:

15.00 uur ontvangst in het Sint-Janscentrum

15.30 uur aanvang concert

16.30 uur einde concert vertrek naar de Sint-Janskathedraal (op loopafstand van Sint-Janscentrum)

16.45 uur gezongen vespers in de Sint-Janskathedraal

17.30 uur gezellig samenzijn in het Sint-Janscentrum Kinderen zijn van harte welkom, voor hen is een eigen programma tijdens het concert: bloemschikken, koken, zingen of gezelschapsspelen.

Op de onderstaande websites treft u meer informatie aan over dit benefietconcert

website blauwe zusters 

website Sint-Janscentrum

Het concert is gratis. Vrije giften in het kader van dit concert zullen worden aangewend voor de noodzakelijke uitbreiding van het noviciaatshuis in Brazilië. Op de website van de Blauwe Zusters treft u een video filmpje aan over dit noviciaatshuis.

In verband met de organisatie stellen we het op prijs als u ons voor 23 november informeert met hoeveel personen u het concert wil bijwonen en of er kinderen meekomen voor het kinderprogramma. Vanuit Heiloo, Den Haag en Limburg zullen er bussen rijden naar het Sint-Janscentrum.

Mocht u gebruik willen maken van het busvervoer, dan vernemen we dit graag uiterlijk 20 november. Voor vragen en aanmelding voor concert, kinderprogramma en busvervoer e-mail: concert@ssvmne.org GSM Zr. Mae de Deus 06-31065218 GSM Truus Verheijen 06-21238652

Graag ontmoeten we u op 26 november in het Sint-Janscentrum in ’s-Hertogenbosch.

Terug

Commentaren

No comment found

Toevoegen commentaar