Afsluiting KiDi-seizoen

18-07-2017

De Kinderen van de Dionysiusparochie (catecheseclub) vertrokken vrijdag 14 juli vanaf het kerkplein naar het Strand van Luna om het KiDi-seizoen af te sluiten. Eerst gingen de kinderen lekker spelen met elkaar, zodat de leiding alles klaar kon zetten. We hadden drinken meegenomen en een aantal barbecues om hotdogs te maken en marshmallows te roosteren. Toen alles op was, hebben we spelletjes gedaan met een parachute en bal. Het was nog best lastig, vanwege de wind, om de parachute onder controle te houden. Vóór we het wisten, was het al weer laat en werd het uitje afgesloten met een gebed. Sanne trakteerde op een snoepje en de kinderen werden netjes thuis gebracht.

Graag zien we iedereen weer het volgende sei-zoen. KiDi-leiding: Andrea, Ineke Theresia, Stephanie, Nenetzin en Marcha.

Commentaren

No comment found