Spirit

Het koor Spirit is in September 2010 opgericht voor en door ouders die tijdens kerst en pasen meezongen met het jeugdkoor. De ouders waren erg enthousiast, maar teleurgesteld dat het maar twee keer per jaar was. De oudere kinderen, die bij het jeugdkoor meezongen, stopten ermee waardoor het jeugdkoor wel erg klein werd. Het jeugdkoor is inmiddels opgeheven. De oudere kinderen, die wilden blijven zingen zijn nu ook actief lid van Spirit. Gezien de gemiddelde leeftijd bij de diverse koren, ook in omliggende parochies, is dit al uniek te noemen!

klik hier voor meer foto's

Wij zijn vooral een gezelligheidskoor! We repeteren iedere woensdagavond van half acht tot ongeveer half negen in de kerk, een uurtje maar, zodat er nog tijd overblijft voor een bakkie koffie of huiswerk.

Ons repertoire is zeer uiteenlopend, van John Denver, Adele tot The Beachboys. We hebben een aantal tekstschrijvers binnen ons koor waardoor we een aantal heel eigen liederen hebben op bekende melodieën!

Ongeveer één keer per maand verzorgen we een viering in onze kerk. We hebben in ons korte bestaan al meegedaan aan diverse korenfestivals.

Nieuwe leden (vanaf eerste jaar middelbare school) zijn natuurlijk van harte welkom en kunnen geheel vrijblijvend een repetitie bijwonen. Er zijn geen kosten aan verbonden om bij ons koor te zingen, wij zijn allen vrijwilligers!

Om nadere info te vragen of om je als lid op te geven voor het koor kun je bellen met:

• Sandra Blokdijk (dirigente): 072 - 57 13 310 of e-mail
  • Hilde Hörchner: (koorlid): 072 - 53 45 254 of e-mail

of vul onderstaande formuliertje in:

email address:
Homepage: