Bookmark and Share

KISI-Club Heerhugowaard gaat in Noord-Holland een musical uitvoeren. Een mini-musical, (dwz een iets kortere versie) van de Barmhartige Vader. Waarschijnlijk kennen jullie het verhaal wel uit de bijbel. De jongste zoon eist de erfenis op en maakt al het geld op aan feestjes, drank etc. Als hij al het geld verbrast heeft komt hij vol berouw terug naar zijn vader, die niet boos is maar hem met open armen ontvangt! Dit verhaal met daaromheen nog een verhaal uit deze tijd heeft Birgit Minichmayr op prachtige wijze verwerkt in een musical. Enthousiaste liedjes, vrolijke teksten en een prachtige boodschap van vergeving en liefde; kortom een musical voor jong en oud. 

Voor deze mini-musical zijn wij op zoek naar jongens en meisjes van 8 jaar (jonger in overleg) tot 18 jaar die zin hebben om te zingen, dansen en toneel te spelen. Die samen meer willen leren over God’s liefde voor ieder van ons en die deze liefde via de musical door willen geven aan anderen die daarvoor openstaan.

Lijkt het je leuk om (weer) mee te doen?

We gaan samen zingen, spelen, instuderen, meer over God leren, bidden, eten, dansen en nog veel meer.

Er zijn twee oefendagen: zondag 31 januari en zondag 14 februari in Heerhugowaard.

Daarna blijven we drie dagen in het Juliana klooster in Heiloo om de musical verder in te studeren? In de voorjaarsvakantie van maandag 29 februari t/m woensdag 2 maart.

De uitvoering is op zondag 6 maart in Heiloo. 

De kosten bedragen € 55,- voor het 1e kind, 2e kind uit een gezin € 40. Voor 6 dagen!

Meer weten over KISI? Kijk op de vernieuwde KISI-website: www.KISI.nl

Aanmelden kan op kisiclubmusical@outlook.com

Hartelijke KISI-groetjes van, 

Merijn en Marja de Greeuw, Rana Al-Bana, Barrie van de Kraats en Wisning Salomon