Alpha-cursus 2017
R.K. Parochie van de H. Dionysius Heerhugowaard

De Alpha-cursus begint weer op 20 september 2017. Miljoenen mensen wereldwijd hebben deze cursus gevolgd: een paar weken bezig zijn met de kernpunten van het christelijk geloof. De Alphacursus ... Iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof is welkom. Alpha is ook een ‛opfris’-cursus! Lees verder.

====================

Catholicism

Een unieke Reis door de Wereld van het Katholieke Geloof. Gefilmd op 50 Locaties in 15 Landen. De eerste bijeenkomst is op woensdag 6 januari in het parochiecentrum van onze Dionysiuskerk. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Dan is er gratis koffie/thee. Van 20.00 tot 20.50 uur kijken en luisteren wij naar Father Robert Barron. Aansluitend praten wij - uiterlijk tot 21.30 uur - over zijn boodschap.

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 22 februari.
Lees verder.

 

Bookmark and Share

Vriend, hoe zijt gij hier binnengekomen zonder bruiloftskleed?

15-10-2017, 28E ZONDAG DOOR HET JAAR A

Meer lezingen, klik hier

VAN OKTOBER 2017 - JUNI 2018 VIERT ONZE DIONYSIUSPAROCHIE HAAR 150-JARIG BESTAAN !!!

Werkzaamheden in het kader van het 150-jarig bestaan

05-10-2017
zondag >>

Beste medeparochianen, aan het einde van de heilige Mis op zondag 8 oktober zal onze wethouder Gido Oude Kotte twee naambordjes 'Dionysiuslaantje' onthullen. Het betreft het tot nu toe naamloze laantje van de Middenweg naar de Pastoor Sprengerstraat. Veel mensen/ouders maken er gebruik van om bijvoorbeeld naar de Pater Jan Smitschool te gaan. De heg aan de kant van de pastorie is heel oud. Er zit luis in en hele stukken zijn bruin geworden. Een groot deel van de oude heg is afgelopen week verwijderd door firma Sebastiaan Sprenkeling met assistentie van Martijn Koning (en diens onafscheidelijke vader, Peter Koning). De belofte is dat er vóór 8 oktober 100 nieuwe bomen worden geplaatst. 

Klik hier voor meer foto's

Terug

Reacties

Nog geen reacties

Reageer