Alpha-cursus
Er begint weer een Alpha-cursus in september 2018.

====================

Catholicism

Een unieke Reis door de Wereld van het Katholieke Geloof. Gefilmd op 50 Locaties in 15 Landen. De eerste bijeenkomst is op woensdag 6 januari in het parochiecentrum van onze Dionysiuskerk. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Dan is er gratis koffie/thee. Van 20.00 tot 20.50 uur kijken en luisteren wij naar Father Robert Barron. Aansluitend praten wij - uiterlijk tot 21.30 uur - over zijn boodschap.

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 22 februari.

Maakt de paden van de Heer recht.

10-12-2017, TWEEDE ZONDAG VAN DE ADVENT, JAAR B

Meer lezingen, klik hier

VAN OKTOBER 2017 - JUNI 2018 VIERT ONZE DIONYSIUSPAROCHIE HAAR 150-JARIG BESTAAN !!!

Vrijwilligers Heerhugowaard bedankt!

10-10-2017

In de week van zaterdag 4 november tot en met zondag 12 november is er een gevarieerd en aantrekkelijk programma samengesteld voor Heerhugowaardse vrijwilligers door de gemeente Heerhugowaard. Alle vrijwilligers van onze parochie zijn hier van harte voor uitgenodigd!