Komt, volgt Mij; Ik zal maken dat gij vissers van mensen wordt.

21-01-2018, 3E ZONDAG DOOR HET JAAR B

Meer lezingen, klik hier

VAN OKTOBER 2017 - JUNI 2018 VIERT ONZE DIONYSIUSPAROCHIE HAAR 150-JARIG BESTAAN !!!

Sinterklaasconcert Fanfare Hou en Trouw 26 november a.s.

04-11-2017

Fanfare Hou en Trouw
Heerhugowaard

Oh kom er eens kijken en luisteren…

Het is november, Sinterklaas komt in het land! Op zondag 26 november om 14:30 uur presenteren HET Opleidingsorkest en MAMS zangtheater HET grote Sinterklaasconcert in de Dyonisiuskerk.

Het belooft een uniek concert te worden waarbij bekende Sinterklaasliedjes meegezongen kunnen worden en waarbij je ademloos luistert naar nieuwe Sinterklaasliedjes.

Laat je meevoeren door het Sinterklaasverhaal, waarbij HET Opleidingsorkest zorgt voor de muzikale begeleiding. Kaarten zijn €2,50 in de voorverkoop en €3,- aan de deur (tot 12 jaar, ouders/begeleiders gratis).

Bestel je kaarten via sintconcert@fanfare-houentrouw.nl of bij Jeans Alert, Middenweg 221 in Heerhugowaard.