Alpha-cursus 2017
R.K. Parochie van de H. Dionysius Heerhugowaard

De Alpha-cursus begint weer op 20 september 2017. Miljoenen mensen wereldwijd hebben deze cursus gevolgd: een paar weken bezig zijn met de kernpunten van het christelijk geloof. De Alphacursus ... Iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof is welkom. Alpha is ook een ‛opfris’-cursus! Lees verder.

====================

Catholicism

Een unieke Reis door de Wereld van het Katholieke Geloof. Gefilmd op 50 Locaties in 15 Landen. De eerste bijeenkomst is op woensdag 6 januari in het parochiecentrum van onze Dionysiuskerk. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Dan is er gratis koffie/thee. Van 20.00 tot 20.50 uur kijken en luisteren wij naar Father Robert Barron. Aansluitend praten wij - uiterlijk tot 21.30 uur - over zijn boodschap.

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 22 februari.
Lees verder.

 

Bookmark and Share

Een hele tijd later kwam de heer van de dienaars terug en hield afrekening met hen.

19-11-2017, 33E ZONDAG DOOR HET JAAR A

Meer lezingen, klik hier

VAN OKTOBER 2017 - JUNI 2018 VIERT ONZE DIONYSIUSPAROCHIE HAAR 150-JARIG BESTAAN !!!

Sinterklaasconcert Fanfare Hou en Trouw 26 november a.s.

04-11-2017
Home >>

Fanfare Hou en Trouw
Heerhugowaard

Oh kom er eens kijken en luisteren…

Het is november, Sinterklaas komt in het land! Op zondag 26 november om 14:30 uur presenteren HET Opleidingsorkest en MAMS zangtheater HET grote Sinterklaasconcert in de Dyonisiuskerk.

Het belooft een uniek concert te worden waarbij bekende Sinterklaasliedjes meegezongen kunnen worden en waarbij je ademloos luistert naar nieuwe Sinterklaasliedjes.

Laat je meevoeren door het Sinterklaasverhaal, waarbij HET Opleidingsorkest zorgt voor de muzikale begeleiding. Kaarten zijn €2,50 in de voorverkoop en €3,- aan de deur (tot 12 jaar, ouders/begeleiders gratis).

Bestel je kaarten via sintconcert@fanfare-houentrouw.nl of bij Jeans Alert, Middenweg 221 in Heerhugowaard.

Terug

Reacties

Nog geen reacties

Reageer