Alpha-cursus
Er begint weer een Alpha-cursus in september 2018.

====================

Catholicism

Een unieke Reis door de Wereld van het Katholieke Geloof. Gefilmd op 50 Locaties in 15 Landen. De eerste bijeenkomst is op woensdag 6 januari in het parochiecentrum van onze Dionysiuskerk. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Dan is er gratis koffie/thee. Van 20.00 tot 20.50 uur kijken en luisteren wij naar Father Robert Barron. Aansluitend praten wij - uiterlijk tot 21.30 uur - over zijn boodschap.

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 22 februari.

Maakt de paden van de Heer recht.

10-12-2017, TWEEDE ZONDAG VAN DE ADVENT, JAAR B

Meer lezingen, klik hier

VAN OKTOBER 2017 - JUNI 2018 VIERT ONZE DIONYSIUSPAROCHIE HAAR 150-JARIG BESTAAN !!!

Schoolzegen op het einde van de viering van 10 september 10.00 uur

09-09-2017

Op zondag 10 september, tijdens de heilige Mis die om 10.00 uur begint, krijgen alle aanwezige kinderen, jongeren en leerkrachten, een schoolzegen. We bidden om Gods speciale bescherming: onderweg naar school, op school en op de weg terug naar huis. Ook om een in alle opzichten goed schooljaar, goede vriendschappen, en een goede ontwikkeling op weg naar de volwassenheid. Iedereen is van harte welkom.
Gods zegen
Pastoor Frank Domen