Alpha-cursus 2017
R.K. Parochie van de H. Dionysius Heerhugowaard

De Alpha-cursus begint weer op 20 september 2017. Miljoenen mensen wereldwijd hebben deze cursus gevolgd: een paar weken bezig zijn met de kernpunten van het christelijk geloof. De Alphacursus ... Iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof is welkom. Alpha is ook een ‛opfris’-cursus! Lees verder.

====================

Catholicism

Een unieke Reis door de Wereld van het Katholieke Geloof. Gefilmd op 50 Locaties in 15 Landen. De eerste bijeenkomst is op woensdag 6 januari in het parochiecentrum van onze Dionysiuskerk. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Dan is er gratis koffie/thee. Van 20.00 tot 20.50 uur kijken en luisteren wij naar Father Robert Barron. Aansluitend praten wij - uiterlijk tot 21.30 uur - over zijn boodschap.

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 22 februari.
Lees verder.

 

Bookmark and Share

Vriend, hoe zijt gij hier binnengekomen zonder bruiloftskleed?

15-10-2017, 28E ZONDAG DOOR HET JAAR A

Meer lezingen, klik hier

VAN OKTOBER 2017 - JUNI 2018 VIERT ONZE DIONYSIUSPAROCHIE HAAR 150-JARIG BESTAAN !!!

Onderhoudswerkzaamheden (1)

13-05-2013
zondag >>

Er is tijdens de vieringen al verschillende keren gecollecteerd voor het onderhoud van de kerk. Wij kunnen nu zien waar ons geld aan wordt besteed. Om te beginnen worden de houten 'rabatdelen' boven de glas-in-lood-ramen vervangen. Zij verkeerden in slechte staat. Sommige zaten zelfs niet meer helemaal goed vast. Zij worden vervangen door 'rockpanel', een soort steenachtige kunststof. Het verschil tussen 'oud en nieuw' is goed te zien. Wat een frisse kleur! De voorzetramen zijn allemaal verwijderd, zodat de schilders binnenkort ook kunnen beginnen.

Terug

Reacties

Nog geen reacties

Reageer