Komt, volgt Mij; Ik zal maken dat gij vissers van mensen wordt.

21-01-2018, 3E ZONDAG DOOR HET JAAR B

Meer lezingen, klik hier

VAN OKTOBER 2017 - JUNI 2018 VIERT ONZE DIONYSIUSPAROCHIE HAAR 150-JARIG BESTAAN !!!

Levend Bethlehem groot succes!

17-12-2017

Begeleid door lichtjes door de tuin van de parochie liepen circa 200 mensen langs het levende Kerstverhaal.

Ze kwamen langs vertellers, zingende engelen met de boodschapper: engel Gabriël, de herders, de 3 wijzen, de volksteller, Romeinse wachters, koning Herodes en uiteindelijk bij de eindbestemming: een grote ster wees naar een stal, naar Jozef en Maria en Kindje Jezus, de Redder van de wereld.
Daarna door naar binnen naar de mooie kinderkerststal waar het Kerstverhaal nog eens werd verteld. Binnen wachtte het koor met sfeervolle Kerstliederen en achterin de kerk was er iets warms en iets lekkers voor iedereen. Het was indrukwekkend, de ‘reizigers’ waren erg enthousiast. Een mooie inspiratiebron in de aanloop naar Kerst. Prachtig gedaan! En wat een werk.

Veel dank aan alle vrijwilligers, klein en groot, die deze avond tot een groot succes hebben gemaakt en aan Merijn de Greeuw die dit allemaal begeleid heeft!

Klik hier voor een aantal sfeerfoto's.

door Guest op 18-12-2017 om 5:11 PM
Ook wij gingen op pad naar het kindje.
Wat een feeŽrieke wandeling was dat door het goede duidelijke uitgebeelde kerstverhaal in de kerktuin.
Om te eindigen bij de stal, waar wij de mirre gegeven hebben.
En dan binnen heerlijke koffie en chocolademelk met koekjes.
Een super beleving, dank, dank, dank allemaal van Milan, Sven, Wim en Mieke,
allemaal Menetten.