Tomas riep uit: Mijn Heer en mijn God! Toen zei Jezus tot hem: Omdat ge Mij gezien hebt gelooft ge? Zalig die niet gezien en toch geloofd hebben.

08-04-2018, TWEEDE ZONDAG VAN PASEN
                     Beloken Pasen en zondag van de Goddelijke Barmhartigheid

Meer lezingen, klik hier

KiDi-club a.s. vrijdag 8 december

04-12-2017

Lieve Kerkfamilie,

Vrijdag 8 december om 18.30 uur is er weer een bijeenkomst van de KiDi-club - de catecheseclub voor kinderen die op de basisschool zitten.

Weten jullie dat er elk jaar in de kerk een grote kinder-kerststal wordt gebouwd. Het is een heel dorp met straten en verlichte huizen, een waterval, met engelen en natuurlijk de bewoners van het dorp. Sommige bewoners zijn bezig met hun werk. Aan de hemel staan veel sterren, die ook licht geven. Er zijn velden met schapen en hun herders en heel in de verte komen de drie wijzen eraan. Vrijdag mogen alle kinderen helpen met inrichten van het kerst-dorp en het kerstverhaal wordt voorgelezen.

We gaan ook speciaal bidden voor onze misdienaar Khoa Nguyen, die 18 jaar is en erg ziek. Komen jullie ook? De bijeenkomst duurt tót 20.00 uur.

Gods zegen. Pastoor Frank Domen

N.B. Op vrijdag 15 december om 18.30 uur is de boeteviering voor gezinnen, voor (groot)ouders, jongeren en kinderen. Een hele goede voorbereiding op Kerstmis, en na afloop is het altijd heel gezellig - als jullie dan allemaal iets lekkers willen meenemen?!