Alpha-cursus
Er begint weer een Alpha-cursus in september 2018.

====================

Catholicism

Een unieke Reis door de Wereld van het Katholieke Geloof. Gefilmd op 50 Locaties in 15 Landen. De eerste bijeenkomst is op woensdag 6 januari in het parochiecentrum van onze Dionysiuskerk. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Dan is er gratis koffie/thee. Van 20.00 tot 20.50 uur kijken en luisteren wij naar Father Robert Barron. Aansluitend praten wij - uiterlijk tot 21.30 uur - over zijn boodschap.

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 22 februari.

Maakt de paden van de Heer recht.

10-12-2017, TWEEDE ZONDAG VAN DE ADVENT, JAAR B

Meer lezingen, klik hier

VAN OKTOBER 2017 - JUNI 2018 VIERT ONZE DIONYSIUSPAROCHIE HAAR 150-JARIG BESTAAN !!!

KiDi-club a.s. vrijdag 8 december

04-12-2017

Lieve Kerkfamilie,

Vrijdag 8 december om 18.30 uur is er weer een bijeenkomst van de KiDi-club - de catecheseclub voor kinderen die op de basisschool zitten.

Weten jullie dat er elk jaar in de kerk een grote kinder-kerststal wordt gebouwd. Het is een heel dorp met straten en verlichte huizen, een waterval, met engelen en natuurlijk de bewoners van het dorp. Sommige bewoners zijn bezig met hun werk. Aan de hemel staan veel sterren, die ook licht geven. Er zijn velden met schapen en hun herders en heel in de verte komen de drie wijzen eraan. Vrijdag mogen alle kinderen helpen met inrichten van het kerst-dorp en het kerstverhaal wordt voorgelezen.

We gaan ook speciaal bidden voor onze misdienaar Khoa Nguyen, die 18 jaar is en erg ziek. Komen jullie ook? De bijeenkomst duurt tót 20.00 uur.

Gods zegen. Pastoor Frank Domen

N.B. Op vrijdag 15 december om 18.30 uur is de boeteviering voor gezinnen, voor (groot)ouders, jongeren en kinderen. Een hele goede voorbereiding op Kerstmis, en na afloop is het altijd heel gezellig - als jullie dan allemaal iets lekkers willen meenemen?!