Komt, volgt Mij; Ik zal maken dat gij vissers van mensen wordt.

21-01-2018, 3E ZONDAG DOOR HET JAAR B

Meer lezingen, klik hier

VAN OKTOBER 2017 - JUNI 2018 VIERT ONZE DIONYSIUSPAROCHIE HAAR 150-JARIG BESTAAN !!!

Goedkope rijbewijskeuring voor senioren

05-01-2018

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen op 24 januari, 28 februari en vervolgens eens per maand in het Dorpshuis ´t Zwaantje, Kerkweg 30b, Veenhuizen, HHW-Noord.

Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 085 - 48 83 616. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.goedkopekeuringen.nl. Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E € 33,00, medisch € 35,00, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 50,00. Leden van CNV/ouderenbonden en/of thuiszorgorganisaties krijgen € 5,00 korting op bovengenoemde prijzen (geldt uitsluitend voor 75+ B/E en medisch).

Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden. Het keuringsformulier (Eigen Verklaring) is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).
De verwerking en beoordeling van de Eigen Verklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.
Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.