Tomas riep uit: Mijn Heer en mijn God! Toen zei Jezus tot hem: Omdat ge Mij gezien hebt gelooft ge? Zalig die niet gezien en toch geloofd hebben.

08-04-2018, TWEEDE ZONDAG VAN PASEN
                     Beloken Pasen en zondag van de Goddelijke Barmhartigheid

Meer lezingen, klik hier

Familieviering voor jong en oud(er)

11-04-2017

Maandag 17 april, Tweede Paasdag, om 10.00 uur is er een Paas-familieviering in onze kerk. Het KISI-club-koor zingt, beweegt en klapt - want het is Pasen: Jezus is uit de dood opgestaan en dat vieren we. Na de feestelijke heilige Mis is er een gezellig-samen-zijn in het Parochiecentrum. Alle kinderen mogen eieren zoeken in de tuin en binnen is een reuzen-ei, dat uit Italië overgevlogen is: een cadeautje van een parochiaan. Wie wil, mag iets lekkers meenemen. De kerk zorgt voor een drankje. Allemaal omdat we het grootste feest vieren van het hele jaar: Pasen. Alleluia!