Komt, volgt Mij; Ik zal maken dat gij vissers van mensen wordt.

21-01-2018, 3E ZONDAG DOOR HET JAAR B

Meer lezingen, klik hier

VAN OKTOBER 2017 - JUNI 2018 VIERT ONZE DIONYSIUSPAROCHIE HAAR 150-JARIG BESTAAN !!!

Een nieuw pad achter de kerk en de pastorie

05-10-2017

Beste medeparochianen,

niet alle parochianen komen in de tuin van de pastorie.
Iedereen is trouwens wel welkom! Je kunt een rondje maken door de tuin. Je komt dan een mooie kruisweg tegen. Je komt langs Het Familiehuis. Er staan hier en daar bankjes waar je even kunt zitten. Het pad achter de kerk was een grindpad. In de loop van de jaren was het heel lelijk geworden. Er waren allemaal gaten in gekomen. Natuurlijk aangevuld, maar als dat eenmaal begint ... Tijd voor een nieuw pad. Er komen vooral veel vrijwilligers en andere groepen. Wij zochten met stratenmaker Martijn Koning een mooie gemêleerde steen uit. En daar gingen ze dan ... Martijn en zijn vader Peter Koning. Het is een prachtig pad geworden.

Kijk maar eens naar de foto's.