Alpha-cursus
Er begint weer een Alpha-cursus in september 2018.

====================

Catholicism

Een unieke Reis door de Wereld van het Katholieke Geloof. Gefilmd op 50 Locaties in 15 Landen. De eerste bijeenkomst is op woensdag 6 januari in het parochiecentrum van onze Dionysiuskerk. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Dan is er gratis koffie/thee. Van 20.00 tot 20.50 uur kijken en luisteren wij naar Father Robert Barron. Aansluitend praten wij - uiterlijk tot 21.30 uur - over zijn boodschap.

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 22 februari.

Maakt de paden van de Heer recht.

10-12-2017, TWEEDE ZONDAG VAN DE ADVENT, JAAR B

Meer lezingen, klik hier

VAN OKTOBER 2017 - JUNI 2018 VIERT ONZE DIONYSIUSPAROCHIE HAAR 150-JARIG BESTAAN !!!

Een nieuw pad achter de kerk en de pastorie

05-10-2017

Beste medeparochianen,

niet alle parochianen komen in de tuin van de pastorie.
Iedereen is trouwens wel welkom! Je kunt een rondje maken door de tuin. Je komt dan een mooie kruisweg tegen. Je komt langs Het Familiehuis. Er staan hier en daar bankjes waar je even kunt zitten. Het pad achter de kerk was een grindpad. In de loop van de jaren was het heel lelijk geworden. Er waren allemaal gaten in gekomen. Natuurlijk aangevuld, maar als dat eenmaal begint ... Tijd voor een nieuw pad. Er komen vooral veel vrijwilligers en andere groepen. Wij zochten met stratenmaker Martijn Koning een mooie gemêleerde steen uit. En daar gingen ze dan ... Martijn en zijn vader Peter Koning. Het is een prachtig pad geworden.

Kijk maar eens naar de foto's.