Alpha-cursus 2017
R.K. Parochie van de H. Dionysius Heerhugowaard

De Alpha-cursus begint weer op 20 september 2017. Miljoenen mensen wereldwijd hebben deze cursus gevolgd: een paar weken bezig zijn met de kernpunten van het christelijk geloof. De Alphacursus ... Iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof is welkom. Alpha is ook een ‛opfris’-cursus! Lees verder.

====================

Catholicism

Een unieke Reis door de Wereld van het Katholieke Geloof. Gefilmd op 50 Locaties in 15 Landen. De eerste bijeenkomst is op woensdag 6 januari in het parochiecentrum van onze Dionysiuskerk. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Dan is er gratis koffie/thee. Van 20.00 tot 20.50 uur kijken en luisteren wij naar Father Robert Barron. Aansluitend praten wij - uiterlijk tot 21.30 uur - over zijn boodschap.

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 22 februari.
Lees verder.

 

Bookmark and Share

Een hele tijd later kwam de heer van de dienaars terug en hield afrekening met hen.

19-11-2017, 33E ZONDAG DOOR HET JAAR A

Meer lezingen, klik hier

VAN OKTOBER 2017 - JUNI 2018 VIERT ONZE DIONYSIUSPAROCHIE HAAR 150-JARIG BESTAAN !!!

Dagje uit met het 50-jarige Gemengd Koor

31-10-2017
Home >>

Op dinsdag 10 oktober werd het feest gevierd in Amsterdam. De busreis erheen was al heel gezellig. De koffie met gebak in Café ‘Lusthof ‘, al 30 jaar een begrip in de Van Baerlestraat in Amsterdam, smaakte prima. Daarna was een rondvaart georganiseerd in de Amsterdamse grachtengordel: méér dan prima! Prachtige gebouwen en gevels met bijbehorende geschiedenis. Het was geníeten van schoonheid én goed weer. Terug naar Lusthof voor de lunch en vervolgens met de bus - steeds maar weer door hartje Amsterdam - naar het Rijksmuseum, met de vele vele kunstschatten, waar iedereen vrij was om naar believen te gaan en staan. Het diner was in Haarlemmerliede, in de ‘De Zoete Inval’. Rond 21.00 uur was iedereen weer thuis. Met een goed gevoel!

Voor de foto's kunt u hier terecht

Terug

Reacties

Nog geen reacties

Reageer