Boetevieringen vr Kerstmis

10-12-2017

Woensdag 13 december om 19.00 uur is de 'gewone' Boeteviering - als goede voorbereiding op Kerstmis - in de kerk. Aansluitend is, voor wie wil, gelegenheid om het Sacrament van Boete en Verzoening te ontvangen.

Vóór het Kerstfeest worden huizen, tuinen, pleinen, winkels prachtig versierd - ook onze kerk natuurlijk. Er is extra aandacht voor gezelligheid en eten en drinken. Er is behoefte aan licht en warmte - eventjes alles anders.

Eventjes alles anders is ook de Boeteviering. Een moment van reflectie, herstel van relaties - met God, elkaar én ook met onszelf. Een moment van hart-elijke schoonheid - bekijk de onderstaande link maar eens ... .

Op vrijdag 15 december om 18.30 uur is de Boeteviering voor gezinnen - altijd heel mooi én heel gezellig. Deze Boeteviering is in het Parochiecentrum. Wie wil, kan iets lekkers meenemen voor het gezellige samen-zijn waarmee de Boeteviering altijd eindigt. En ... persoonlijk een afspraak maken met de pastoor kan natuurlijk altijd.