Alpha-cursus 2017
R.K. Parochie van de H. Dionysius Heerhugowaard

De Alpha-cursus begint weer op 20 september 2017. Miljoenen mensen wereldwijd hebben deze cursus gevolgd: een paar weken bezig zijn met de kernpunten van het christelijk geloof. De Alphacursus ... Iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof is welkom. Alpha is ook een ‛opfris’-cursus! Lees verder.

====================

Catholicism

Een unieke Reis door de Wereld van het Katholieke Geloof. Gefilmd op 50 Locaties in 15 Landen. De eerste bijeenkomst is op woensdag 6 januari in het parochiecentrum van onze Dionysiuskerk. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Dan is er gratis koffie/thee. Van 20.00 tot 20.50 uur kijken en luisteren wij naar Father Robert Barron. Aansluitend praten wij - uiterlijk tot 21.30 uur - over zijn boodschap.

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 22 februari.
Lees verder.

 

Bookmark and Share

Een hele tijd later kwam de heer van de dienaars terug en hield afrekening met hen.

19-11-2017, 33E ZONDAG DOOR HET JAAR A

Meer lezingen, klik hier

VAN OKTOBER 2017 - JUNI 2018 VIERT ONZE DIONYSIUSPAROCHIE HAAR 150-JARIG BESTAAN !!!

Benefietconcert 'Totus Tuus Maria'

13-11-2017
Home >>

Zondag 26 november, op het hoogfeest van Christus Koning, sluit het kerkelijk jaar af dat in het teken stond van het Jubileum van 100 jaar Fatima.

De boodschap van Onze Lieve Vrouw van Fatima heeft grote waarde voor de mensheid. Daarom geven de Dienaressen van de Heer en de Maagd van Matará (de Blauwe Zusters) op die dag een concert in het Sint-Janscentrum in Den Bosch op zondag 26 november in het Sint-Janscentrum Papenhulst 4, 5211 LC ’s-Hertogenbosch.

Uit dankbaarheid voor Maria Onze Lieve Vrouw van Fatima, Moeder Gods en het grote belang van haar boodschap voor de huidige en toekomstige generaties, zoals ook voor voorgaande generaties.

Het programma is als volgt:

15.00 uur ontvangst in het Sint-Janscentrum

15.30 uur aanvang concert

16.30 uur einde concert vertrek naar de Sint-Janskathedraal (op loopafstand van Sint-Janscentrum)

16.45 uur gezongen vespers in de Sint-Janskathedraal

17.30 uur gezellig samenzijn in het Sint-Janscentrum Kinderen zijn van harte welkom, voor hen is een eigen programma tijdens het concert: bloemschikken, koken, zingen of gezelschapsspelen.

Op de onderstaande websites treft u meer informatie aan over dit benefietconcert

website blauwe zusters 

website Sint-Janscentrum

Het concert is gratis. Vrije giften in het kader van dit concert zullen worden aangewend voor de noodzakelijke uitbreiding van het noviciaatshuis in Brazilië. Op de website van de Blauwe Zusters treft u een video filmpje aan over dit noviciaatshuis.

In verband met de organisatie stellen we het op prijs als u ons voor 23 november informeert met hoeveel personen u het concert wil bijwonen en of er kinderen meekomen voor het kinderprogramma. Vanuit Heiloo, Den Haag en Limburg zullen er bussen rijden naar het Sint-Janscentrum.

Mocht u gebruik willen maken van het busvervoer, dan vernemen we dit graag uiterlijk 20 november. Voor vragen en aanmelding voor concert, kinderprogramma en busvervoer e-mail: concert@ssvmne.org GSM Zr. Mae de Deus 06-31065218 GSM Truus Verheijen 06-21238652

Graag ontmoeten we u op 26 november in het Sint-Janscentrum in ’s-Hertogenbosch.

Terug

Reacties

Nog geen reacties

Reageer