Alpha-cursus
Er begint weer een Alpha-cursus in september 2018.

====================

Catholicism

Een unieke Reis door de Wereld van het Katholieke Geloof. Gefilmd op 50 Locaties in 15 Landen. De eerste bijeenkomst is op woensdag 6 januari in het parochiecentrum van onze Dionysiuskerk. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Dan is er gratis koffie/thee. Van 20.00 tot 20.50 uur kijken en luisteren wij naar Father Robert Barron. Aansluitend praten wij - uiterlijk tot 21.30 uur - over zijn boodschap.

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 22 februari.

Maakt de paden van de Heer recht.

10-12-2017, TWEEDE ZONDAG VAN DE ADVENT, JAAR B

Meer lezingen, klik hier

VAN OKTOBER 2017 - JUNI 2018 VIERT ONZE DIONYSIUSPAROCHIE HAAR 150-JARIG BESTAAN !!!

Afsluiting KiDi-seizoen

18-07-2017

De Kinderen van de Dionysiusparochie (catecheseclub) vertrokken vrijdag 14 juli vanaf het kerkplein naar het Strand van Luna om het KiDi-seizoen af te sluiten. Eerst gingen de kinderen lekker spelen met elkaar, zodat de leiding alles klaar kon zetten. We hadden drinken meegenomen en een aantal barbecues om hotdogs te maken en marshmallows te roosteren. Toen alles op was, hebben we spelletjes gedaan met een parachute en bal. Het was nog best lastig, vanwege de wind, om de parachute onder controle te houden. Vóór we het wisten, was het al weer laat en werd het uitje afgesloten met een gebed. Sanne trakteerde op een snoepje en de kinderen werden netjes thuis gebracht.

Graag zien we iedereen weer het volgende sei-zoen. KiDi-leiding: Andrea, Ineke Theresia, Stephanie, Nenetzin en Marcha.