L E V E N D   B E T H L E H E M

Een wandeling door het kerstverhaal

op zondag 17 december

Langs gloedvolle vuren wandel je buiten in het donker langs de paden van de tuin van de Dionysiuskerk. Je ontmoet vertellers, engelenkoren, soldaten, herders, misschien wel drie wijze mannen, de herbergier met zijn vrouw, koning Herodes. Allemaal op zoek naar het Kind. Je ziet, hoort en beleeft het kerstverhaal op een bijzondere manier.

De wandeling start vanaf de parkeerplaats van de kerk. Daar eindigt de wandeling ook weer. De hele tocht duurt ongeveer 45 minuten. Tussentijds kom je uit in de kerk. Hier is, om weer op te warmen, chocolade, koffie en thee met wat lekkers. Ook is er muziek en kunnen de aanwezigen meezingen met bekende kerstliederen.

Iedereen is van harte welkom om aan de wandeling mee te doen! Het enige wat je moet doen om dit mee te maken is je aanmelden.

Ook als de weersomstandigheden wat minder goed zijn, gaat Levend Bethlehem door.

Parochietuin Dionysiuskerk

Middenweg 248

Ingang tuinhek aan de parkeerplaats

email address:
Homepage: