KIDI-Club Heerhugowaard

KIDI-Club is een catechese Club voor kinderen van 4 tot 16 jaar waarin naast geloof, zang en dans een belangrijke rol speelt. Iedere vrijdagavond (behalve in de schoolvakanties) komen wij van 18.00 uur tot 20.00 uur samen in de zaal van de Dionysiusparochie.

In augustus 2013 zijn we gestart met de KISI-Club; later is er een onderscheid gekomen tussen KISI-Club Koor en KIDI-Club. Als we als KIDI-Club samenkomen zingen we samen verschillende KISI-liedjes met ondersteunende bewegingen. De kinderen, die minder van zingen houden, gaan na de eerste paar liedjes wat anders doen. Daarna leren we een KISI-lied, dat centraal staat voor 2 of 3 bijeenkomsten. Na het zingen delen we de groep in tweeën. De 4-7 jarigen (schaapjes) volgen samen een programma rondom Pauli een schaapje dat veel meemaakt en leert van haar herder. De anderen kijken naar een sketch, spelen een spel, luisteren naar een goede mop, bidden, krijgen wat informatie over Jezus en ons geloof en praten hierover in kleine groepjes. Ook drinken we wat samen en vieren feest als dat zo uitkomt. Het zijn gezellige levendige bijeenkomsten.

1 á 2 keer per jaar is er een samenkomst waarbij ook alle ouders en broertjes en zusjes uitgenodigd zijn. Die zijn heel gezellig en iedereen leert elkaar beter kennen. We zingen één keer per maand tijdens de familieviering in de kerk. Eén keer per jaar nemen we deel aan KISI Musical.

Deelname aan de KISI-Club is gratis. Omdat wij natuurlijk wel onkosten maken staat er bij binnenkomst een KISI-spaarpot waar u uw bijdrage in kunt doen. Van harte aanbevolen.

email address:
Homepage: