Het kerkhof van onze heilige Dionysiusparochie

Wij hebben sinds twee jaar weer een prachtig kerkhof. Het is volledig opgeknapt. En gelukkig zijn er sindsdien al weer heel wat parochianen, die zich op hun eigen parochiekerkhof willen laten begraven. Ons kerkhof is weer een waardige laatste rustplaats voor onze dierbare famileleden en vrienden.

Want dat kan weer. Er is voorlopig voldoende ruimte voor tientallen nieuwe graven. Dit is niet direct zichtbaar, omdat het vroegtijdig weghalen van de bestaande grafmonumenten, waarvan de grafrechten zijn verlopen en niet zullen worden verlengd, een opvallende kaalslag zou veroorzaken.

Na de renovatie van het kerkhof is ons kerkhof weer een prachtige begraafplaats waar voor onze dierbaren een waardige laatste rustplaats kan worden geboden. Hierbij behoort ook de mogelijkheid om, na crematie, de urn in een zogenaamd urnenkeldertje bij te zetten.

Niet onbelangrijk zijn de gunstige tarieven. Bijvoorbeeld voor het grafrecht
* voor een periode van 10 jaar bedraagt €885,- en
* voor een periode van 20 jaar €1.575, -.

Bovendien bieden wij de mogelijkheid voor het huren van de grote en/of de kleine zaal voor condoleance na afloop van de begrafenis. Hierbij kunnen koffie/thee en cake, of koffie/thee met belegde broodjes worden geserveerd. Kortom, er zijn tal van mogelijkheden binnen onze eigen parochie.

De ons bekende uitvaartverzorgers zijn geïnformeerd over de geboden mogelijkheden en tarieven.
Voor aanvullende informatie kunnen jullie altijd contact opnemen met het parochiesecretariaat: 072 - 57 11 292.

Wil je meer foto's zien van ons kerkhof en van de renovatie, klik dan in het menu links op de knop "renovatie kerkhof" onder kerkhof.